marți, 23 februarie 2010

A mai murit un roman in Afganistan.......

Intrebarea legitima este : ce cauta acolo? Sunt foarte necajit si suparat cand vad ca , la momentul unui asemenea deces, se pune problema ca militarul isi facea datoria catre tara in momentul misiunii.
Din cate stiu eu datoria de baza a armatei romane este sa apere tara. Omul ala , ca si inca 13 ca si el, se afla la cateva mii de kilometrii de tara .....si acolo nu este deloc un razboi de aparare.....
Singurii care isi apara tara si interesele proprii acolo sunt militarii talibani, noi, ca si restul trupelor NATO, suntem armata de ocupatie, in mod normal, n-avem ce cauta acolo.....
E intristator ca militari romani mor pe teatre de razboi internationale si ni se spune ca si-au facut datoria. Catre cine si-au facut datoria? Catre organismul suprastatal NATO, care este singura organizatie terorista din lume care functioneaza legal?
Sa va dau doua exemple:
-au atacat Iugoslavia in 1999, pe baza unor dovezi fictive (s-a aratat ulterior), fara a avea acordul ONU (incalcare grava a propriului statut si a legilor internationale) si a intervenit partinitor intr-un conflict in care NATO nu era amenintat in nici un fel. Alta incalcare grava a propriului statut.
-au atacat Irakul in 2003, al doilea mare razboi din Golf, acuzand ca Saddam Hussein fabrica arme de distrugere in masa. Care arme n-au fost gasite niciodata.... Miza insa era petrolul irakian.
Si noi, Romania, suntem partenerii asa-zis strategici unui organism terorist multistatal, care din pacate pentru omenire, functioneaza in deplina legalitate!
Sa revenim la militarii nostrii! Sunt cei mai batuti de soarte ,sa stiti, dintre toti militarii din zona ei sunt cel mai prost platiti!
Platiti ca sa moara prosteste intr-un razboi care nu este al nostru! Dar in care putem deveni tinte legitime pentru teroristii afgani! In fond, ei isi apara tara.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu