joi, 18 februarie 2010

Iar ne-au mintit cu gripa porcina!

Dupa cum vedeti din aproximativ 7000 de bolnavi demonstrati cu acte cu gripa porcina avem numai 7 decese demonstrate in laborator. Este o noua minciuna sfruntata si, ca de obicei in Romania, nimeni nu-si va asuma raspunderea pentru asta!
Asteptati vreo demisie? O sa iesiti la pensie asteptand un oficial roman, bine ingrasat cu banii nostrii, sa-si dea demisia din postul pe care il ocupa pentru ca colorat politic. Nu se va intampla!
Sa ne lamurim totusi un pic , pentru ca mie ,unul ceva nu-mi este clar: pana acum nu s-a stiut? Sunt luni bune de cand am avut primele cazuri de infectie si primul deces, asa-zis datorat gripei porcine, pana acum ce s-a petrecut de n-a stiut nimeni.
Institutul cantacuzino pune pe piata un vaccin care nu indeplineste normele europene, nu avea acceptul comisiei europene pentru sanatate sa faca acest lucru si ,totusi, au facut-o!
Stie cineva care sunt consecintele pe termen mediu si lung ale unui vaccin administrat deja la sute de mii de oameni, vaccin care n-a avut indeplinite nici cele mai elementare reguli pentru a fi difuzat in randul maselor? Are cineva puterea sa-si asume raspunderea ca acest lucru nu va declansa (intr-un an , doi, cand mai uita lumea....) boli deosebit de grave, cu o incidenta foarte mare a decesului?
Dar ,mai ales , isi asuma cineva raspunderea ca acest lucru , inclusiv dezinformarea, nu au avut loc deliberat?
Inca o data suntem tratati sub demnitatea umana. Si sa stiti ca pe-asta se si bazeaza, pe faptul ca nu vom avea nici o reactie.....
Vai de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu